Процесуальна діяльність слідчого щодо розшуку майна підозрюваного (обвинуваченого) з метою забезпечення відшкодування шкоди, завданої кримінальним правопорушенням - Sofiin, M. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано процесуальну діяльність слідчого щодо розшуку майна підозрюваного (обвинуваченого) з метою забезпечення відшкодування шкоди. Розкрито повноваження слідчого, прокурора щодо встановлення місцезнаходження майна, на яке може бути накладено арешт та ін.