Теорія оперативно-розшукової діяльності: необхідність оновлення системи фундаментальних категорій науки з огляду на потреби практики - Gribov, M. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Визначено обумовлені потребами практики фундаментальні категорії, що мають утворити підґрунтя наукових розвідок з урахуванням тенденцій до зміцнення зв’язку оперативно-розшукової діяльності та кримінального процесу.