Державний борг україни та його вплив на економічну безпеку держави: правовий аспект - Udovyk, M. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Здійснено теоретико-правовий аналіз тіньового сектору економіки в Україні та проблем існування і протидії останньому. Показано динаміку й сучасний стан тінізації господарської сфери, визначено чинники, що сприяють існуванню нелегальної діяльності економічних суб’єктів, а також деструктивний вплив на громадян і державу від зростання тіньового сектора економіки. Окреслено правові шляхи усунення цього явища.