Методологічні засади та стан дослідження проблем документування корупційних злочинів оперативними підрозділами - Telenyk, S. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Обґрунтовано актуальність дослідження проблем документування корупційних злочинів оперативними підрозділами з метою розроблення відповідної концепції й надання на її основі рекомендацій з удосконалення чинного законодавства і практики його застосування. Визначено основні напрями такого дослідження. У межах кожного з цих напрямів охарактеризовано сучасний стан розробленості відповідної проблематики. Окреслено методологічні засади дослідження проблем документування корупційних злочинів оперативними підрозділами.