Діяльність оперативних підрозділів щодо профілактики створення або утримання місць розпусти - Yemets, O.; Nebytov, A. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розкрито комплекс питань, пов’язаних з діяльністю оперативних підрозділів щодо профілактики створення або утримання місць розпусти в Україні. Розглянуто правові аспекти дій правоохоронних органів у цій сфері. Запропоновано авторські рекомендації для оперативних підрозділів щодо запобігання таким злочинам.