Проблеми використання поліграфа в діяльності органів внутрішніх справ України щодо протидії злочинам - Nazarov, O. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто проблеми використання поліграфа в оперативно-розшуковій діяльності органів внутрішніх справ України, досліджено можливі підстави проведення обстежень на поліграфі та їх особливості.