Удосконалення міжнародного спіробітництва під час виявлення та розслідування злочинів у сфері службової діяльності - Bodnar, V. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто актуальні теоретичні, правові та організаційні питання щодо удосконалення механізму міжнародного співробітництва під час виявлення та розслідування злочинів у сфері службової діяльності, зокрема, у межах реалізації антикорупційного законодавства.