Історико-компаративний аналіз розвитку комунікації влади та суспільства - Andreev, D. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
В історичній ретроспективі розглянуто період становлення та розвитку комунікаційних зв’язків між владою та суспільством. Особливу увагу приділено соціальній ролі індивідуума в налагодженні дієвої взаємодії з владними інституціями та ролі засобів масової інформації у цьому процесі.