Історико-правові передумови використання спеціальних знань - Husachenko, Ye. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Надано загальну характеристику історичного дослідження інституту спеціальних знань у кримінальному процесі, здійснено аналіз еволюції форми використання спеціальних знань згідно з правовими нормами в кримінальному судочинстві та досліджено їх особливості.