Історія розвитку законодавства про відповідальність за нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень - Stoliar, T. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто історичні аспекти розвитку законодавства про відповідальність за нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень з часів становлення Київської Русі до сьогодні.