Примус як забезпечення освідування в кримінальному провадженні - Topchiy, V.; Karpenko, N. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто актуальні питання визначення кола осіб, які підлягають освідуванню в кримінальному судочинстві України. Аргументовано можливість застосування примусу щодо них.