Місце та роль прокурора – процесуального керівника в організації досудового розслідування - Sakal, V. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто теоретичні та практичні питання реалізації прокурором закріплених КПК України повноважень щодо нагляду за додержанням законів під час проведення досудового розслідування у формі процесуального керівництва.