Особливості класифікації кримінальних татуювань - Fedchenko, M.; Maznychenko, Yu. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано найбільш поширені види татуювання, зокрема кримінального, що є ефективним джерелом отримання криміналістично значущої інформації про особу злочинця. Розкрито функції татуювання з позиції міжособистісної та міжгрупової взаємодії, його локалізацію на тілі правопорушника залежно від складу та характеру злочинної діяльності, віку, статі, національних і релігійних особливостей.