Криміналістичне дослідження сюрикенів як різновиду метальної холодної зброї - Golokolosova, A. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Визначено особливості криміналістичного дослідження сюрикенів та аналізу головних характеристик, необхідних для включення їх до категорії метальної холодної зброї.