Участь цивільного відповідача в доказуванні цивільного позову - Kravchenko, N. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто процесуальний статус цивільного відповідача та його роль у доказуванні цивільного позову в кримінальному провадженні згідно з Кримінальним процесуальним кодексом України 2012 р.