Місце обставин, що характеризують особу обвинуваченого, у системі обставин, які підлягають доказуванню - Kastarnov, D. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
На підставі вивчення та аналізу наукових робіт вітчизняних і зарубіжних учених розглянуто актуальні проблеми доказування, визначено місце й значення обставин, що характеризують особу обвинуваченого в системі обставин, які підлягають доказуванню.