Нормативно-правове регулювання оперативно-розшукової діяльності міліції - Orlov, Yu. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено питання нормативно-правового регулювання оперативно-розшукової діяльності міліції в контексті нового кримінально-процесуального законодавства України.