Проведення спеціального слідчого експерименту під час фіксації фактів злочинів у сфері службової діяльності - Nikolayuk, S.; Radchenko, R. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто особливості проведення спеціального слідчого експерименту під час фіксації фактів злочинів у сфері службової діяльності.