Розвиток сили в майбутніх правоохоронців ВНЗ МВС України у зв’язку із застосуванням прийомів фізичного впливу - Kislenko, D.; Butov, S. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто особливості силової підготовки майбутніх правоохоронців ВНЗ МВС України з огляду на специфіку майбутньої професійної діяльності, пов’язаної із застосуванням заходів фізичного впливу.