Правові аспекти встановлення місцезнаходження підозрюваного та обвинуваченого з використанням телекомунікації - Shapovalenko, E. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано сучасний стан нормативно-правового забезпечення та можливості телекомунікацій під час установлення місцезнаходження підозрюваного й обвинуваченого.