Заходи щодо запобігання та протидії корупції: міжнародний досвід - Vasylynchuk, V.; Kalyuk, S. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
На основі аналізу дослідження міжнародної практики надано характеристику одного із заходів запобігання корупції конфлікту інтересів.