Новий погляд на генезис та профілактику психосоматичних розладів у працівників органів внутрішніх справ - Marchak, V. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Новий погляд на генезис та профілактику психосоматичних розладів у працівників органів внутрішніх справ