Суб’єкти й форми реалізації державної політики у сфері внутрішніх справ - Avakian, T. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто статус суб’єктів реалізації державної політики у сфері внутрішніх справ, а також відповідні форми цієї діяльності.