Фіскальна політика держави: проблеми розуміння - Rakul, O. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто головні підходи до визначення терміна «фіскальна політика», здійснено їх класифікацію. Запропоновано узагальнене тлумачення дефініції «фіскальна політика держави».