Проблеми правової реформи в науковій спадщині академіка В. В. Копєйчикова - Kryvytskyi, Yu. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто проблемні питання правової реформи в науковій спадщині академіка В. В. Копєйчикова. Висвітлено основні підходи до визначення ним правової реформи, а також перспективні напрями осмислення її теоретичного контексту. Проаналізовано переконання вченого щодо сутності правової реформи та визначено їх місце в комплексі наукових знань у цій сфері.