Проблеми застосування запобіжних заходів щодо неповнолітніх - Vakulenko, O. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено особливості застосування запобіжних заходів щодо неповнолітніх як самостійних суб’єктів кримінального провадження. Виокремлено типові кримінально-процесуальні порушення, яких припускаються органи досудового розслідування під час застосування окремих запобіжних заходів. Запропоновано шляхи їх усунення в практичній діяльності.