Суспільно небезпечне діяння (дія чи бездіяльність) як ознака об’єктивної сторони злочинів проти здоров’я особи - Katerynchuk, K. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Здійснено аналіз понять, що функціонують у теорії кримінального права: «суспільно небезпечне діяння», «діяння», «діяння, що містить ознаки злочину», «суспільно небезпечна поведінка», «злочинна поведінка», «злочинне діяння». Визначено обов’язкову ознаку об’єктивної сторони злочинів проти здоров’я особи.