Тимчасове обмеження в користуванні спеціальним правом: проблеми теорії та практики - Farynnyk, V. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Визначено заходи щодо забезпечення кримінального провадження, що потребують практичного та наукового опрацювання. Здійснено аналіз тимчасового обмеження в користуванні спеціальним правом, яке застосовують на підставі ухвали слідчого судді відносно підозрюваного за наявності достатніх підстав уважати, що це необхідно для припинення кримінального правопорушення чи запобігання вчиненню іншого, припинення або запобігання протиправній поведінці підозрюваного в разі перешкоджання кримінальному провадженню, забезпечення відшкодування шкоди, що завдало кримінальне правопорушення.