Процесуальний статус потерпілого: проблемні питання та шляхи вдосконалення - Solonova, O. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Здійснено аналіз положень чинного кримінального процесуального законодавства України, що регламентують статус потерпілого. Розкрито питання захисту прав останнього та запропоновано шляхи його вдосконалення.