Правове регулювання застосування режиму секретності під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій - Tagiyev, S. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Здійснено аналіз законодавчого врегулювання можливості застосування режиму секретності під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій. Визначено окремі проблемні питання його використання в кримінальному провадженні.