Напрями аквакультури в національному законодавстві - Iakymets, O. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Здійснено аналіз напрямів аквакультури в національному законодавстві. Окреслено їх головні недоліки. Акцентовано увагу на недосконалому оперуванні понятійним апаратом у межах одного законодавчого акта. Запропоновано можливі шляхи вдосконалення регулювання напрямів аквакультури в національному законодавстві.