Взаємодія оперативних і слідчих підрозділів під час виявлення, припинення та розслідування неправомірної вигоди - Gribovsky, O. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто особливості взаємодії оперативних і слідчих підрозділів під час виявлення, припинення та розслідування неправомірної вигоди. Запропоновано шляхи їх удосконалення.