Особливості психопрофілактичної роботи в органах внутрішніх справ - Gorbenko, D. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто особливості організації психопрофілактичної роботи й психологічного супроводження оперативно-службової діяльності в органах внутрішніх справ України. Висвітлено роль та місце психопрофілактичної роботи органів внутрішніх справ в Україні, її стан і методи вдосконалення.