Соціально-правовий статус княжої дружини періоду київської русі - Nikolaienko, T. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено питання соціально-правового статусу княжої дружини періоду Київської Русі. Здійснено аналіз норм правового захисту привілейованого становища дружини.