Еволюція форм сексуальної експлуатації жінок у стародавньому світі - Nyebytov, A. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто актуальні проблеми виникнення й еволюції різних форм сексуальної експлуатації жінок у стародавньому світі.