Особливості адміністративної відповідальності у сфері діяльності кредитних спілок в Україні - Takhtai, O. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено особливості адміністративної відповідальності у сфері діяльності кредитних спілок в Україні. Зазначено, що цей вид юридичної відповідальності настає за адміністративні проступки та полягає в накладенні на порушників певних видів адміністративних стягнень. Визначено суб’єктний перелік осіб, до яких може бути застосовано адміністративну відповідальність за правопорушення у сфері діяльності кредитних спілок.