Особливості доказування порушень встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів - Okushko, A. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено напрями діяльності слідчого щодо виявлення фактів порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів. Визначено орієнтовний алгоритм процесуальних дій під час досудового розслідування злочинів зазначеної категорії. Висвітлено обставини, які підлягають доказуванню в кримінальному провадженні під час досудового розслідування порушень встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у контексті змісту ст. 91 Кримінального процесуального кодексу України.