Обшук у системі невербальних засобів криміналістичної тактики - Nechval, A. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Зіставлено обшук з іншими невербальними засобами криміналістичної тактики в контексті теорії криміналістики, кримінального процесу та сучасної практичної діяльності органів досудового розслідування. Розкрито місце обшуку, огляду й тимчасового доступу до речей і документів серед способів збирання та перевірки доказів.