Порівняльний аналіз повноважень детектива Національного антикорупційного бюро України та комісара Незалежної антикорупційної комісії Гонконгу - Voitiuk, R. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Здійснено порівняльний аналіз діяльності комісара Незалежної антикорупційної комісії Гонконгу та детектива Національного антикорупційного бюро України.