Огляд місця події під час розслідування крадіжок, учинених неповнолітніми - Rudnytska, Yu. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто недоліки проведення огляду місця події під час розслідування крадіжок, учинених неповнолітніми. Проаналізовано організаційні й тактичні особливості огляду місця крадіжок, учинених неповнолітніми, відповідно до його стадій – підготовчої, безпосередньої та завершальної. Визначено ознаки, виявлення яких свідчить про вчинення крадіжки неповнолітніми.