Зародження та розвиток професійної злочинності в історії європейської цивілізації - МаkarenkoN. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено виникнення і процеси трансформації професійної злочинності в контексті розвитку європейської цивілізації. Здійснено аналіз ідентичності окремих характеристик професійної злочинності різних історичних епох.