Парадигмальний підхід у філософсько-правовій методології юридичного нормотворення - Podik, I. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто філософсько-правову методологію як поєднання наукового і соціокультурного вимірів вітчизняного юридичного нормотворення. Доведено необхідність теоретичної систематизації зазначеного процесу і застосування парадигмального підходу до поєднання різновекторних наукових пошуків нормотворення в цілісну систему, а також визначення принципів її побудови.