ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОННИХ ВІДОБРАЖЕНЬ ЯК ДОКАЗІВ У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОВАДЖЕННІ - Orlov, Yu.; Cherniavskyi, S. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Досліджено питання придатності електронних відображень для використання їх як доказів у кримінальному провадженні. Проаналізовано особливості належності, допустимості, достовірності, оцінювання та зберігання електронних відображень як доказів.