СУЧАСНИЙ СТАН І ПРОБЛЕМИ ЗАПОБІГАННЯ КОРУПЦІЇ В УКРАЇНІ - Zubkova, L. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Здійснено комплексний аналіз корупційної злочинності як об’єкта кримінологічної характеристики. Розкрито особливості діяльності правоохоронних органів щодо запобігання цьому явищу. Обґрунтовано науково-теоретичні засади та практичні пропозиції, спрямовані на вдосконалення нормативно-правового регулювання у сфері запобігання корупційній злочинності.