Поняття, сутність та значення ревізії в кримінальному провадженні, її співвідношення з іншими формами використання спеціальних економічних (бухгалтерських) знань - Nehanov, V. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано праці різних вчених, які досліджували поняття «ревізія». Запропоновано авторське визначення цього терміна. Вивчено обставини використання матеріалів ревізії експертом під час проведення економічної експертизи. Визначено особливості участі спеціаліста-економіста шляхом надання слідчому, прокурору консультацій під час підготовки до ревізії, а також шляхом участі разом з посадовими особами Державної аудиторської служби України у проведенні та складанні результатів самої ревізії.