ІНФОРМАЦІЙНО-ДОВІДКОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВСТАНОВЛЕННЯ МІСЦЕПЕРЕБУВАННЯ ОСІБ, ОГОЛОШЕНИХ У РОЗШУК - Lysenko, V.; Lysenko, O. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто особливості інформаційно-довідкового забезпечення розшуку осіб, які переховуються від органів досудового розслідування та суду. Проаналізовано головні проблеми його організації правоохоронними органами.