ДО ПИТАННЯ ЩОДО СПІВУЧАСТІ ПІД ЧАС КВАЛІФІКАЦІЇ КОРУПЦІЙНИХ ЗЛОЧИНІВ: ПРАВОЗАСТОСОВНА ПРАКТИКА - Mezentseva, I. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Розглянуто суперечності, які виникають у діяльності правоохоронних органів під час кваліфікації співучасті в корупційних злочинах. Наведено приклади судових рішень за цією категорією справ.