ПУБЛІЧНІ ЗАКЛИКИ ДО ВЧИНЕННЯ ТЕРОРИСТИЧНОГО АКТУ: НАПРЯМИ ДОКАЗУВАННЯ ПОДІЇ КРИМІНАЛЬНОГО ПРАВОПОРУШЕННЯ - Tsiupryk, I. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Описано способи доказування публічних закликів до вчинення терористичного акту під час їх досудового розслідування. Зазначено види процесуальних дій, які необхідно здійснювати з метою збирання доказів щодо виготовлення, зберігання, розповсюдження закликів до вчинення терористичного акту, а також безпосереднього здійснення таких закликів. Акцентовано на напрямах збирання доказів розповсюдження подібних закликів із використанням Інтернет-мережі.