ПОНЯТТЯ ТА ЗМІСТ ЗАПОБІГАННЯ ОПЕРАТИВНИМИ ПІДРОЗДІЛАМИ ЗЛОЧИНАМ У СФЕРІ МІЖНАРОДНОГО СТУДЕНТСЬКОГО ОБМІНУ - Cherniak, A. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Проаналізовано наукові підходи щодо визначення поняття «запобігання злочинам оперативними підрозділами». Окреслено види злочинів, що вчиняють у сфері міжнародного обміну студентами. Сформульовано поняття та визначено зміст запобігання оперативними підрозділами злочинам у сфері міжнародного студентського обміну.