Адміністративно-юридичний аналіз порушень вимог щодо запобігання і врегулювання конфлікту інтересів - Didenko, I. (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ)
Наведено юридичний аналіз ст. 1727 «Порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Розкрито особливості диспозиції статті, види покарань за цей вид правопорушення. Наведено види відповідальності за порушення вимог щодо врегулювання конфлікту інтересів у зарубіжних країнах.